Stevan Jovetić novi igrač Olimpijakosa

Razgovori traju već dve nedelje

04.09.2023. 14:19
  • Podeli:
Stevan Jovetić-64f5cacc6564b.webp Foto: Profimedia

Crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić (33) potpisao je ugovor sa Olimpijakosom, prenose grčki mediji. 

Jovetić je doputovao u Atinu gde će posle lekarskih pregleda da bude predstavljen kao novo pojačanje grčkog kluba.

"Zaista sam srećan što sam ovde. Olimpijakos je veliki klub, sa velikom istorijom i uspesima. Već dve nedelje razgovaramo i svi su se potrudili da me dovedu. Veoma sam ponosan", izjavio je Jovetić po dolasku u Atinu.

Grčki mediji navode da je crnogorski fudbaler potpisao jednogodišnji ugovor sa Olimpijakosom uz mogućnost produženja na još jednu sezonu.
Olimpijakos će ove sezone u grupi A Lige Evrope sa ekipama Vest Hema, Frajburga i TSC iz Bačke Topole.

Jovetić je ponikao u Partizanu, a potom je igrao za Fjorentinu, Mančester siti, Inter, Sevilju, Monako i Hertu. 

Za reprezentaciju Crne Gore je nastupio na 68 mečeva i postigao 31 gol.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()