Stevan Jovetić osvojio prvi trofej u karijeri: Čekao sam koliko i Olimpijakos

Veliki uspeh je posvetio porodici

30.05.2024. 11:53
  • Podeli:
stevan jovetic Profimedia-66584be32a3e8.webp Foto: Profimedia

Fudbaler Olimpijakosa  i crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić osvojio je svoj prvi evropski trofej posle podizanja pehara Lige konferencija.

"Osećam se neverovatno, ne mogu to opisati. Dugo sam čekao da osvojim ovako nešto, baš kao i Olimpijakos. Izbacili smo Fener, Makabi i mnoge druge sjajne timove. Aston Vilu! To je veliko dostignuće", rekao je Jovetić.

Jedini gol na meču je postigao El Kabi u 116. minutu meča, a Jovetić je na terenu u ovom velikom finalu proveo od 73. minuta kada je ušao na teren umesto Kostasa Fortunisa.

On je pobedu posvetio svojoj porodici.

"Ovu pobedu posvećujem porodici i svom ocu koji više nije sa nama. Trebalo bi da slavimo i uživamo. Moja supruga zna kroz šta sam sve prošao i uvek je bila uz mene. Ovu pobedu posvećujem svojoj deci. Tako sam ponosan zbog svega", u dahu je govorio reprezentativac Crne Gore.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()