Stigla kazna za Pjanića: Skup start u zrelim godinama

Ovaj događaj ima više na značaju jer je reč o fudbaleru koji u svojoj bogatoj i dugoj karijeri nije imao nesportske ispade

29.12.2022. 15:25
  • Podeli:
Miralem Pjanic.jpg Foto: Profimedia

Miraleme Pjanić će, zbog nesportskog poteza i udaranja rivala u duelu svog Al Šarjaha protiv Dibe Al Fujairaha, morati da plati 50.000 dirhama, odnosno 12.800 evra. 

I to nije sve. Iskusni bosansko-hercegovački reprezentativac je zbog direktnog crvenog kartona zaradio i dve utakmice suspenzije plus još jedan meč zbog nesportskog poteza. 

Ovu odluku je doneo glavom i bradom Saed Al-Houti, predsednik Disciplinske komisije Fudbalskog saveza UAE. 

Ovaj događaj ima više na značaju jer je reč o fudbaleru koji u svojoj karijeri nije imao ovakve ispade ni kada je bio mlađi, a naročito ne kada je u poznim igračkim godnama. Pjanićevo iskustvo i dosadašnje ponašanje, kao i njegova igra i odnos prema protivniku na terenu, nikada nije dovođena u pitanje niti je ikada bila predmet diskusija. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()