Stigla zamena za Drulovića: Kolarov preuzima srpske omladince?

Ovo bi Kolarovu bio prvi trenerski angažman

31.08.2024. 12:30
  • Podeli:
Aleksandar Kolarov-647c5933a4fee.webp Foto: Profimedia

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije neće igrati na Evropskom prvenstvu, a nakon završetka kvalifikacija očekuje se smena elektora Ljubinka Drulovića.

Glavni kandidat za preuzimanje ove funkcije je bivši srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov, kome bi ovo bio prvi angažman.

Zadatak bi mu bio da pripremi generaciju 2004. za Evropsko prvenstvo 2027. godine, a domaćin tog prvenstva bi upravo mogla da bude Srbija.

Kolarov iza sebe ima bogatu fudbalsku karijeru, a igrao je za Lacio, Mančester siti, Inter i Romu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()