Stiven Džerard dobio otkaz posle poraza od Fulama

Za sada nije poznato ko će voditi Aston Vilu u meču protiv Brentforda u nedelju, a mediji pominju Maurisia Poketina

21.10.2022. 10:09
  • Podeli:
Stiven Džerard-1666339745579.webp Foto: Profimedia

Uprava fudbalskog kluba Aston Vila uručila je otkaz treneru Stivenu Džerardu posle poraza od Fulama (3:0) u 12. kolu Premijer lige, preneli su brojni britanski mediji.

Otkazu legendarnog engleskog fudbalera kumovao je i srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović, koji je postigao drugi gol na meču za Fulam iz penala i tako došao do osmog pogotka u Premijer ligi ove sezone.

"Želimo da se zahvalimo Stivenu na napornom radu i posvećenosti i želimo mu sve najbolje u budućnosti", saopštio je portparol Aston Vile, a preneo "Gardijan".

Za sada nije poznato ko će voditi Aston Vilu u meču protiv Brentforda u nedelju.

Pominje se da bi Džerarda mogao da zameni Maurisio Poketino, koji je bez posla posle otkaza u PSŽ, ali je pitanje da li je Argentinac spreman da preuzme ekipu koja se bori za opstanak.

Tim iz Birmingema posle 11 utakmica ima devet bodova i zauzima 17. mesto u engleskom šampionatu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()