Stojković: Nisam kuvar da tražim recept za Halanda

Volim da moja ekipa igra atraktavan fudbal, pa će tako biti i u Oslu bez obzira na to koga imam na raspolaganju, rekao je selektor Srbije

26.09.2022. 21:02
  • Podeli:
Dragan Stojković Piksi1-1663586352202.webp Foto: Vladimir Sporčić / Tanjug

Fudbaleri Srbije nalaze se u Oslu, gde u utorak igraju odlučujuću utakmicu grupe protiv Norveške. Pobede jednu od ove dve selekcije vodi na prvo mesto, a ta liderska pozicija ih seli iz B divizije Lige nacija, u kojoj igraju, u A diviziju među znatno jače ekipe.

"Nisam kuvar pa da tražim recept za Halanda. Rekao sam mnogo puta da se radi o fantastičnom igraču koji igra u jednom od najskupljih timova na svetu. Okružen je u Mančester sitiju saigračima vrhunske klase i naravno da u toj sitiaciji njegov talenat dolazi do punog izražaja", rekao je selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi.

Osvrnuo se selektor Srbije na poreza Norveške u prethodnom kolu i to od "slabije" Slovenije:

"Utakmica koju je Norveška izgubila pre dva dana od Slovenije potvrđuje da i za njega ima rešenja. Zaista ga je teško zaustaviti, ali nije nemoguće. Treba biti maksimalno skoncentrisan, voditi računa o njihovim centarštevima sa krila, o kontranapadima i ne dozvoliti mu da u našem šesnaestercu dobije mnogo prostora".

Selektor Stojković rekao je da ni ovoga puta nema ni najmanju dilemu oko sastava tima.

"Naravno da u glavi opet imam startnih 11, bez obzira na to što imamo određene kadrovske probleme. Ne možemo da računamo na Milinković-Savića i Račića. Sergej je zaista važan igrač u našem timu, ali tu su i drugi momci i ne sumnjam da ću naći pravo rešenje, odnosno igrača koji će umeti dostojno da ga zameni. Ja sam trener koji voli da njegova ekipa igra lep i atraktavan fudbal, tako će biti i u Oslu“ – rekao je Stojković.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()