Stojković posle žreba u Parizu: Želeli smo diviziju A, a tamo su sve grupe teške

Prilika da popravimo utisak protiv Španije, rekao je selektor Srbije

08.02.2024. 20:14
  • Podeli:
Tan2023-10-1421541692_7 dragan stojković piksi AP PhotoDenes Erdos-652b06d676f19.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Denes Erdos

Selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković izjavio je nakon žreba za A diviziju, da će Orlovi učiniti sve da naprave što bolji rezultat u Ligi nacija.

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće u grupi 4 A divizije Lige nacija sa Španijom, Danskom i Švajcarskom, odlučeno je žrebom u Parizu.

Takmičenje u četvrtom izdanju Liga nacija počinje 5. septembra i trajaće do 19. novembra.

"Prvi utisci su da je grupa izuzetno teška, ali smo znali da će biti tako ko god da bude u grupi. Zahvaljujući našim dobrim rezultatima u prethodnom periodu napravili smo veliki rezultat i našli se u diviziji A, među 16 najboljih ekipa u Evropi. To smo želeli i dobili. U svakom slučaju, grupa je teška, kao i ostale", istakao je Stojković. 

Selekcija Danske je rival za koji će se Srbija spremati i za Evropsko prvenstv, jer su zajedno u grupi u Nemačkoj.

"Sa Švajcarskom smo već igrali, a Španija je po meni favorit s obzirom na to kakav kvalitet imaju. Učinićemo sve da napravimo što bolji rezultat, nećemo se predavati, ali o tom potom. Zadovoljan sam žrebom i ljubitelji fudbala će u septembru zaista uživati. Sve utakmice će biti izazovi, ali sa Španijom će zaista biti duel lep za gledati. Poznajemo se dobro sa Švajcarcima i ovo je šansa da popravimo utisak što se rezultata tiče i da pokušamo da te utakmice rešimo u svoju korist", izjavio je Stojković.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()