Stojković replicirao Krstajiću: Zna on sve o nama, ali neće imati mnogo vajde od toga

U današnjem fudbalu mislim da ne postoje tajne, nešto što neko može da prikrije, rekao je selektor Srbije

12.10.2022. 09:45
  • Podeli:
Dragan Stojković Piksi11-1663937321859.webp Foto: Vladimir Sporčić / Tanjug

Aktuelni selektor fudbalske reprezentacije Bugarske, selekcije koja će biti profitnik Srbije u kvalifikacijama za Evro 2024, Mladen Krstajić, pohvalio se bugarskim medijima da zasluge za aktuelni tim Orlova pripadaju i njemu. Kako je istakao "80 odsto sadašnjeg sastava Srbije formirano je on, dok je bio selektor".

Reakcije na ovu izjavu su različite, ali one nisu tema. Ono što je interesantno jeste reakcija sadašnjeg selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija, pod čijom taktikom se tim plasirao na Svetsko prvenstvo u Kataru i dobro se drži u Ligi nacija. 

"Slažem se da Krstajić poznaje sastav Srbije, ali to ne mora da znači nikakvu prednost. On je samo neko ko je trener, ne igra. U današnjem fudbalu mislim da ne postoje tajne, nešto što neko može da prikrije i da vas prevari na određeni način. Suviše se dobro poznajemo, ali da bi došao do nekih detalja treba da pojača koncentraciju i malo više obratiti pažnju na neke taktičke stvari i u kom sistemu se igra. Krstajić praktično zna sve o nama, ali pretpostavljam da neće biti mnogo vajde od toga", rekao je Stojković.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()