Stojkoviću klicao pun stadion navijača u Tokiju: Teško je prepričati ovu čast

Nagoja je utakmicu, kojom se obeležava 30 godina Džej lige, posvetila legendarnom Piskiju

06.08.2023. 12:07
  • Podeli:
Dragan Stojković Piksi_Miloš Milojević Tanjug-64220379b2428.webp Foto: Miloš Milojević / Tanjug

Više od 57.000 navijača Nagoje ovacijama je pozdravilo selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija  (58) na Nacionalnom stadionu u Tokiju uoči meča 22. kola japanske Džej lige protiv Nigate.

"Teško je prepričati, može se samo doživeti. Ma neopisivo, to je takva čast i privilegija zbog koje mogu samo da budem zahvalan i večno počastvovan", ukratko je prepričao Stojković kako je dočekan u Tokiju.

Stojković, koji je legenda u Japanu, pojavio se uoči meča između Nagoje i Nigate (1:0), povodom 30 godina od osnivanja Džej lige. Utakmica je bila posvećena Draganu Stojkoviću, koji je na ovom susretu izveo početni udarac.

Utakmici je prisustvovalo više od 57.000 navijača, a oboren je i rekord u broju prodatih ulaznica na prvenstvenom meču u Japanu.

"Mnogi su hteli i pokušali da dobiju fotografiju, potpis, ali i to je bila privilegija samo za odabrane - 100 VIP ulaznica za koje je moralo da se izdvoji nekoliko hiljada evra omogućili su prisustvo u specijalnoj zoni gde su sa selektorom Stojkovićem imali mogućnost da se slikaju, razmene po neku reč i dobiju uspomenu za sva vremena", navodi se na zvaničnom sajtu FSS.

Stojković je igrao za Nagoju od 1994. do 2001. godine, a bio je trener ovog kluba od 2008. do 2013.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()