Strašan meč u Minhenu završen bez pobednika: Bajern i Real pitanje finaliste rešavaju u Madridu

Revanš meč na programu je 8. maja u prestonici Španije

30.04.2024. 22:54
  • Podeli:
fk bajern, fk real - liga šampiona, 30 april 2024 - profimedia (1)-663158e788348.webp Foto: Profimedia

Fudbaleri Bajerna i Real Madrida odigrali su nerešeno 2:2 u Minhenu u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona.

Bajern je mnogo bolje ušao u meč, a Sane je promašio zicer već u prvom minutu. Real nije postojao na terenu u prvih 15 minuta, dok su se ređale opasne situacije pred golom Madriđana.

A onda, takoreći ni iz čega, Real je poveo. U 24. minutu genijalan pas u dubinu Tonija Krosa i majstorska realizacija Vinisijusa za muk u Minhenu. Tim rezultatom se otišlo na poluvreme.

U nastavku potpuna ludnica. Bajern je za svega četiri minuta preokrenuo rezultat. Izjednačio je Sane u 53. minutu, a Kejn ke iz penala u 57. minutu doneo vođstvo Bavarcima.

Bajern je potom bio u anletu, ali nije uspeo da postigne treći gol. Real je to iaskoristio i golom Vinijusasa iz penala u 83. minutu došao do remija pred revanš meč u Madridu.

Revanš meč na programu je 8. maja u Madridu.

Cup tree provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()