Strašan peh za srpskog fudbalera: Ilić završio sezonu, a tek stigao u novi klub

Odmah pri padu zabrinuo je sve u klubu

09.02.2024. 20:10
  • Podeli:
Andrej Ilić-65c62e21c4031.webp Foto: Profimedia

Andrej Ilić je u dresu Lila, posle samo sedam minuta na meču Kupa Francuske, protiv Liona, doživeo tešku povredu koja će ga odvojiti sa terena do kraja sezone. Pad na terenu je delovao strašno, pa su se kasnije najgore sumnje obestinile - dijagnostifikovan mu je prelom noge i mora na operaciju.

Lil je Ilića doveo nedavno, u zimskom prelaznom roku. Stigao je iz Valerenge kao veliko pojačanje, plaćen je 4.000.000 evra.

Veliki peh za momka koji je prošao mlađe selekcije Partizana, a preko Napretka, Javora i letonskog RFS došao do velike scene.

Ilić je debi za klub upisao prethodnog vikenda protiv Klermona.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()