Strašno pojačanje u Humskoj: Fudbaler Liona dolazi u Partizan

Stiže zamena za Ksandera Severinu

11.09.2024. 14:20
  • Podeli:
fk partizan - foto Facebook Fudbalski klub Partizan-66a9ea3ae4400.webp Foto: Facebook/Fudbalski klub Partizan

Krilni napadač francuskog Olimpika iz Liona Pape Furer biće novo pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku.

Fudbaler Liona Pape Furer pokriva krilne pozicije, ima 18 godina i biće novo pojačanje Partizana kako saznaje Telegraf.

Navodno Partizan neće platiti obeštećenje za seneglaskog fudbalera i da će Lion biti isplaćen od procenata naredne prodaje Furera.

Pape Furer je planiran kao zamena za Ksandera Severinu, pošto će Severina do kraja nedelje postati novi član Makabija iz Haife.

Crno-beli će od tog transfera zaraditi 1,2 miliona evra i dobiće procente od naredne prodaje.


 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()