Strašno ubistvo fudbalera: Čekao da sipa benzin

Za otimačima se i dalje traga

04.04.2024. 16:22
  • Podeli:
Luke Fleurs profimedia-660e8e7dc2f90.webp Foto: Profimedia

Fudbaler iz Južnoafričke republike, član najpoznatijeg kluba u državi Kaizer Čifsa, juniorski reprezentativac, Luke Fleurs (24) preminuo je u pucnjavi kada su nepoznata lica pokušala da mu otmu automobil.

Sportista se opirao i došlo je do pucnjave u kom je Fleurs teško ranjen, a otmičari su pobegli njegovim vozilom. Luk je upucan u grudi i preminuo je na benzinskoj pumpi, u predgrađu Johanesburga, dok je čekao da stigne pomoć, potvrđeno je iz tamošnje policije. 

"Dok je čekao da ga posluži radnik na pumpi i sipa mu benzin, suočio se sa dvojicom naoružanih muškaraca", rekao je portparol policije, potpukovnik Mavela Masondo, dodajući da još nije bilo hapšenja.

Centralni bek je igrao svaku utakmicu za Južnu Afriku na Olimpijskim igrama u Tokiju 2021. godine, a iste godine je pozvan u seniorski tim za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo protiv Etiopije.

"Probudili smo se uz razornu vest o odlasku mladog života. Ovo je ogroman gubitak za njegovu porodicu, prijatelje, njegove saigrače i fudbal uopšte. Svi tugujemo zbog smrti ovog mladića", rekao je predsednik Južnoafričke fudbalske asocijacije Dani Džordan.



 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()