Suarez se oprostio od Gremija: Gol i suze na rastanku

Bilo je emotivno na stadionu posle utakmice, uprkos tome što je kiša lila

04.12.2023. 10:16
  • Podeli:
Luis Suarez sa porodicom-656d98ea99ca8.webp Foto: Profimedia

Luis Suarez je odigrao poslednji meč u dresu Gremija pred domaćim navijačima. Iskusni urugvajski fudbaler je, u 37. kolu brazilskog prvenstva, doneo pobedu svom timu protiv Vasko de Game (1:0) i na taj način se oprostio od publike.  

Slavnom fudbaler to je bio 15 gol u ovoj sezoni, a 555. u karijeri. 

Do kraja prvenstva u Brazilu ostalo je još jedno kolo, u kom Gremi gostuje Fluminenseu

Bilo je emotivno na stadionu posle utakmice, uprkos tome što je kiša lila. Suarez je sa porodicom izašao na teren, a podrška koju je dobio probudila mu je emocije i naterala suze na oči. 

Mnogi tvrde da će se Suarez preseliti iz Brazila u SAD i nastaviti karijeru u Interu iz Majamija, gde već igra njegov prijatelj Lionel Mesi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()