Sud doneo odluku: Fudbalerke Crvene zvezde šampionke Srbije - ovako su proslavile

Potvrđena Zvezdina šampionska titula

17.05.2024. 16:09
  • Podeli:
ženski fk crvena zvezda instagram-6647650f57698.webp Foto: Instagram/PrintScreen/zfkcrvenazvezda

Sud za sportsku arbitražu u Lozani je doneo odluku po žalbi Ženskog fudbalskog kluba Spartak na kaznu oduzimanja bodova, koju je izrekao Fudbalski savez Srbije.

Ovom odlukom potvrđeno je da su fudbalerke Crvene zvezde osvojile šampionsku titulu. Sud je utvrdio odluku FSS oko kazne za oduzimanje četiri boda Spartaku zbog greške u ugovoru i registraciji mađarske fudbalerke Fago. 

Tako je odluka u meču dva tima u prvom delu sezone ostala na snazi.

Podsećanja radi, fudbalerke crveno-belih su prekinule niz od 13 uzastopnih titula Spartaka. Takođe, dva tima će se sastati u finalu Kupa koji se igra 23. maja, a ekipa sa Marakane ima priliku da osvoji duplu krunu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()