Saudijci ne zovu Evropljane da budu samo igrači i treneri: Maldini uskoro u Al Itihadu

Izazovi kreću od prvog dana

11.11.2023. 12:15
  • Podeli:
paulo maldini reuters-647ec56f40577.webp Foto: Reuters

Paolo Maldini (55) biće uskoro imenovan za direktora Al Itihada, vest je koju je javio italijanski novinar Fabrizio Romano.

Prvak Saudijske Arabije se odlučio za legendarnog Italijana, koji je dugo vagao da li da karijeru nastaviti u tako izazovnim krajevima. Maldini je do juna, ove goidne, bio tehnički direktor Milana i Saudijci su vrlo brzo reagovali kako bi ga angažovali.

Romano tvrdi da će nekadašnji igrač i trener, na novoj funkciji, od početka imati mnogo posla. Ono što Maldinija u Al Itihadu čeka jeste izbor novog trenera, jer je klub pre nekoliko dana otpustio Portugalca Nuna Espirita Santa

Energija u timu se promenila od kada je otišao doskorašnji trener pa je het-trikom Karima Benzeme, protiv Abhua (4:2), prekinut niz od pet mečeva bez pobeda. 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()