Suspendovan sudija koji je udario igrača Liverpula

Nikada nešto ovako nisam video, kaže napadač Blekburna Kris Saton

10.04.2023. 15:13
  • Podeli:
utakmica_sudija_udarac_foto_TW-6433df38444e2.webp Foto: Twitter/@FPLFocal

Sudijska komisija engleske Premijer lige (PGMOL) suspendovala je pomoćnog sudiju Konstantina Hacidakisa, koji je tokom meča između Liverpula i Arsenala laktom u vrat udario fudbalera domaćeg tima Endija Robertsona, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

Incident se dogodio u poluvremenu utakmice 30. kola Premijer lige između Liverpula i Arsenala, koja je na "Enfildu" završena bez pobednika, 2:2. 
Robertson je imao primedbe na suđenje zbog čega je prišao glavnom arbitru Polu Tirniju, koji je fudbaleru Liverpula pokazao žuti karton. Na snimcima se vidi kako Hacidakis potom laktom u vrat udara Robertsona dok su fudbaleri oba tima, kao i sudije, krenuli ka svlačionicama.

Hacidakis neće biti delegiran za utakmice u svim takmičenjima dok Fudbalska asocijacija (FA) ne završi istragu o ovom slučaju.

"Zaista ne znam šta je Hacidakis mislio. Morao bi da bude drastično kažnjen. Nikada nešto ovako nisam video. Gde je presedan za ove stvari? Svi smo pričali o Aleksandru Mitroviću i njegovoj suspenziji od osam utakmica, a FA želi da ga strožije kazni. To je u redu, ali ne možete da dozvolite pomoćnim sudijama da udaraju igrače laktovima. Koju bi kaznu oni trebalo da dobiju?", rekao je bivši napadač Blekburna Kris Saton za Bi-Bi-Si.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()