Sve je gotovo: Sin Laneta Jovanovića potpisao za Crvenu zvezdu

Veliki talenat stiže na Marakanu

22.06.2024. 20:21
  • Podeli:
lazar jovanovic fk vojvodina-667715f2daba5.webp Foto: FK Vojvodina

Sin bivšeg reprezentativca Srbije Milana Laneta Jovanovića, Lazar potpisao je za Crvenu zvezdu.

Ugovor će biti potpisan na tri godine, a Zvezda neće platiti obeštećenje, već samo trening kompenzaciju, saznaje Sportal.

Razlog zbog kojeg će posao biti sklopljen na tri godine jer je Jovanović maloletan, pa prema pravilima FSS ne može da potpiše dužu saradnju.

Ostalo je još samo da mladi fudbaler odradi medicinske preglede i postaje član tima Vladana Milojevića.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()