Sve oči uprte u njega: Vlahović pričao o odlasku iz Juventusa, podsetio se i SP u Kataru

Današnji veliki derbi Intera i njegovog Juventusa može odrediti dalji tok borbe za titulu

04.02.2024. 08:32
  • Podeli:
dušan vlahović, fk juvnetus - 27 jan 2024 - foto profimedia-65b558d274d4f.webp Foto: Profimedia

Forma srpskih napadača u Italiji može radovati selektora Dragana Stojkovića Piksija pred Evropsko prvenstvo koje Srbiju očekuje na leto. Luka Jović je svoj niz nastavio sinoć za Milan, a Dušan Vlahović će u nedelju biti na velikom ispitu.

Veliki derbi Intera i njegovog Juventusa može odrediti dalji tok borbe za titulu, a oči će, između ostalih, biti uprte upravo u Dušana, koji je postigao pet golova na poslednja tri meča.

Dan uoči meča on je u razgovoru za "BeIN Sport" otkrio da ne želi da napusti Torino.

"Volim ovaj grad i ovaj klub, provodim sjajno vreme u Juventusu, to je okruženje koje je prevazišlo moja očekivanja", rekao je on.

Otkrio je da se sada oseća sjajno na terenu.

"Sada se osećam odlično na ličnom nivou, srećan sam što sam pomogao timu i što postižemo željene rezultate; kada pobedimo, radimo bolje, moramo nastaviti ovako", kazao je srpski fudbaler.

Podsetio se i dešavanja sa Svetskog prvenstva u Kataru, koje za njega nije prošlo sjajno.

"Nije bilo iskustvo koje sam se nadao. Nisam se osećao dobro, čak nisam bio spreman za treninge, mentalno mi je bilo teško. Nisam mogao raditi ono što sam želeo, uprkos velikoj prilici poput te na Svetskom prvenstvu", rekao je Vlahović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()