Tadić: Želimo da dominiramo od prvog minuta

Norveška ima odličnu ekipu, nisu tu samo Haland i Odegard, ali i mi imamo svoj cilj, rekao je kapiten koji igra 90. utakmicu za Srbiju

27.09.2022. 06:00
  • Podeli:
Dušan Tadić foto Pixsell Foto PixsellM.M.ATAImages.jpg Foto: Pixsell/M.M./ATAImages

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić, koji će u utorak protiv Norveške odigrati jubilarnu 90. utakmicu u dresu nacionalnog tima, kaže da nije bitan broj utakmica, već rezultat koji se napravi sa reprezentacijom. Dve selekcije u Olsu igraju meč za prvo mesto u grupi, odnosno plasman u A diviziju Lige nacija.

"Dakle, računa se broj pobeda, broj učešća na završnim turnirima Evropskog i Svetskog prvenstva. Inidivualna statistika je nebitna, pogotovo taj broj nastupa. Očekuje nas jedna izuzetno zahtevna utakmica. Ulog je prvo mesto u grupi i plasman u viši rang Lige nacija. Daćemo sve od sebe da osvojima tri boda u Oslu. Norveška ima odličnu ekipu, nisu tu samo Haland i Odegard. Pobedili su nas u Beogradu, ali tada je jedan detalj prelomio u njihovu korist. Naša ideja ostaje ista, želimo da dominiramo od prvog minuta i da ofanzivnom igrom stignemo do cilja. To je ono što Mister Stojković traži od nas na svakoj utakmici. Da igramo lep fudbal i da kroz igru stižemo do rezultata“ rekao je Tadić

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()