Tadićev povratak u Srbiju je (ne)realan: Postoji samo jedan klub za koji bih igrao

Kapiten i rekorder po broju nastupa u reprezentativnom dresu nema dilemu

28.03.2024. 15:38
  • Podeli:
dušan tadić fk fenerbahče-65755f710ecad.webp Foto: FK Fenerbahče

Reprezentativac Srbije Dušan Tadić izjavio je da bi u Srbiji mogao da igra samo za Vojvodinu, ali da njegov povratak trenutno nije realan.

Rekorder po broju nastupa u reprezentativnom dresu prokomentarisao je pisanje srpskih medija da rukovodstvo FK Vojvodina želi da ga naredne sezone vrati u klub.

"U Vojvodini sam stekao fudbalsko ime i prezime. Ljubav prema fudbalu i Vojvodini usadio mi je moj otac Pera, dugogodišnji fudbalski radnik i veliki poštovalac Vošine tradicije. Nije bilo šanse, niti sam ja želeo, da od kuće odem u bilo koji klub osim u Vojvodinu. Ta ljubav živi do danas, gde god da sam igrao u međuvremenu. Bio bi to zanimljiv izazov, zaista, ali ja sam ugovorom vezan za Fenerbahče do jula 2025. godine. Međutim, ukoliko se bilo šta promenilo u međuvremenu i ukoliko bih rešio da još koju godinu zaigram u Srbiji, tada to može da bude jedino u Vojvodini", izjavio je Tadić za novosadski "Dnevnik".
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()