Tallični sudija u Leskovcu: Belgijanac deli pravdu na meču Srbija - Bugarska

Već je sudio Orlovima u kvalifikacijama

17.11.2023. 12:49
  • Podeli:
Erik Lambrehts-65575324e2157.webp Foto: Profimedia

Belgijanac Erik Lambrehts biće glavni sudija na meču 8. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između fudbalskih selekcija Srbije i Bugarske u Leskovcu, objavila je Evropska fudbalska unija (UEFA).

Fudbaleri Srbije u nedelju od 15 časova u Leskovcu dočekuju ekipu Bugarske, na poslednjoj utakmici u grupi G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Ovo je ujedno i odlučujući meč za Orlove, na kom im je potreban bod kako bi kao drugoplasirana ekipa iz grupe otišli u Nemačku. 

Belgijski sudija je reprezentaciji Srbije već sudio na meču sa Azrebejdžanom u sklopu kvlaifikacija za Mundijal u Kataru. Ta utakmica je odigrana 2021. godine i na njoj je glavni arbitar, u korist srpskog tima, dosudio dva penala. Slavili su Tadić i saigrači tada u gostima sa 3:1.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()