Tek je počelo prvenstvo, a odmah kritike: Trener Mladosti ogorčen na suđenje

Ekipa iz Beograda je došla do pobede nakon preoketa

21.07.2024. 09:45
  • Podeli:
dejan joksimovic Elmedin HajrovicATAImages-6651bad0891b5.webp Foto: Elmedin HajrovicATAImages

Taman što je počelo prvenstvo, a već imamo sporne situacije. Jedna takva viđena je u Užicu gde je Mladost iz Lučana dočekala OFK Beograd, a ekipa iz prestonice je slavila rezultatom 2:1.

Sporan detalj je iz  86. minuta. Posle nabačene lopte s desne strane, pao je napadač beogradskog tima Aleksandar Kahvić. Sudija Radaković je pokazao na belu tačku, dobio je potvrdu iz VAR sobe i tom prilikom pokazao drugi žuti karton Cbvetinoviću, inače strelcu za vodeći gol Lučanaca.

Kahvić je sigurno pogodio za izjednačenje. Potom je, u nadoknadi, zadao završni udarac Mladosti.

Posle meča, trenener lučanske elipe Dejan Joksimović bio je vrlo ljut.

"Videli ste i sami, potrošili smo dosta energije da bismo bili konkurentni tokom cele utakmice. Dosta je bilo izjednačeno, mi smo poveli, ali meni se činilo da smo kontrolisali utakmicu do tih zadnjih sedam minuta. Ja stvarno ne znam šta se desilo, meni je igrač rekao da je sklonio loptu, a da je protivnički igrač njega udario u list i da je sudija dosudio penal, dao mu je drugi žuti karton i nažalost nismo uspeli da se odbranimo do kraja", rekao je Joksimović i dodao:

"Ne znam kako će ovo u nastavku da funkcioniše, ako već u prvom kolu imamo tih odluka koje su dosta problematične. Ne samo taj penal, tokom cele utakmice ih je bilo, kriterijum nije isti, delovalo je da je bilo dosta tendenciozno suđenje na stranu našeg protivnika. Sledeća utakmica je protiv Zvezde na Marakani, pa ćemo videti". 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()