Ten Hag pred Liverpul: "Samo je Siti bolji od nas"

Veliki derbi igra se danas od 17 sati

01.09.2024. 10:25
  • Podeli:
Tan2023-04-1321041382_5 Erik Ten Hag AP PhotoDave Thompson-643bd69c14527.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Dave Thompson

Fudbalere Mančester junajteda očekuje težak ispit kada je Premijer liga u pitanju. Oni danas dočekuju ljutog rivala, ekipu Liverpula.

Trener ekipe sa "Old Traforda", Erik ten Hag nije puno zabrinut zbog toga, pa je pred ovaj meč izjavio da je njegovom mandatu postoje mnoge pozitivne stvari.

Junajted je pod Ten Hagom uspeo da osvoji FA kup, kao i Liga kup, dok je pred start ove sezone bio bolji u Komjuniti Šildu od Mančester sitija.

"Ne računajući Mančester Siti, mi smo osvojili najviše trofeja u ove dve godine. Tako da bili smo bolji od ostalih. To je stvarnost. To su činjenice. Ove godine želimo trofeje i prilično sam uveren da ćemo do njih doći" ,rekao je Ten Hag.

 "Crveni đavoli" se trenutno nalaze na 13. mestu tabele Premijer lige.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()