Ten Hagu odbrojani dani u Junajtedu

Loša sezona iza holandskog stručnjaka

24.05.2024. 20:58
  • Podeli:
erik ten hag reuters-654c908ea33c5.webp Foto: Reuters

Holandski stručnjak Erik Ten Hag napustiće mesto šefa stručnog štaba Mančester junajteda bez obzira na ishod finala FA kupa u kom se njegova ekipa sastaje sa gradskim rivalom Mančester sitijem, prenosi Gardijan.

Prema informacijama do kojih su došli britanski mediji, uprava Junajteda je obavestila Holanđanina da će nakon dve godine u klubu morati da potraži novi klub.

Ten Hag se već neko vreme nalazi na udaru navijača "crvenih đavola" zbog loših rezultata u prethodnom periodu.

Junajted je sezonu u Premijer ligi završio na osmom mestu i ukoliko ne bude trijumfovao u finalu najstarijeg fudbalskog takmičenja na svetu, neće se kvalifikovati za evropska takmičenja.

Otkako je došao u Junajted, Ten Hag je predvodio tim na 113 utakmica, zabeleživši 65 pobeda, 17 remija i 31 poraz.

Finale FA kupa igra se u subotu od 16.00 časova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()