Terzić direktan: Nismo ispunili ciljeve koje smo sami zacrtali

Bahar ima svoju platu i imaće pravo da je prima dok ne nađe novi posao, kaže prvi čovek Zvezde

21.12.2023. 13:34
  • Podeli:
Zvezdan Terzić-64749e961aea9.webp Foto: Strahinja Aćimović/Tanjug

Kraj jesenjeg dela fudbalske sezone obeležavaju tektonske promene u Crvenoj zvezdi. Smene trenera nisu novost u Superligi Srbije, ali na "Marakani" je sporazumno raskinuta saradnja sa šefom stručnog šaba, koji je letos stigao u klub kao neprikosnoveni vođa kome su date odrešene ruk,e - Barakom Baharom

Ovim povodom, dan posle večitog derbija i poraza od Partizana, oglasio se generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić.

"Nismo ispunili ciljeve koje smo sami zacrtali i želim da se izvinim najširoj zvezdaškoj javnosti. I mi smo u klubu očekivali više i epilog svega je sporazumni raskid saradnje sa Barakom Baharom", rekao je generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić.

"To je tako u fudbalu. Ugovor je jasan, bio je potpisan na tri godine. Bahar ima svoju platu, imaće pravo da prima platu dok ne nađe novi posao, ali nije čovek koji želi da uzme pare koje nije zaradio. Ubrzo će naći klub i tada će prestati obaveza Zvezde da ga plaća. Najvažnije od svega je da se rastajemo kao prijatelji", istakao je Terzić na konferenciji za medije.

Terzić je potom potvrdio da je izvesno da je blizu dogovor sa Vladanom Milojevićem.

"Zato sam danas pred vama ovde jer želim da sutra imamo svečarski karakter i pričamo o budućnosti. Moja odgovornost je najveća, preuzimam krivicu i prvi put kad ne budemo šampioni podneću ostavku, ali isto tako sve zasluge pripisujem sebi. Mnogi su zaboravili gde smo bili 2014. godine", poručio je Terzić.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()