Terzić najavio odlaske iz Zvezde: Jedan igrač je bliži izlaznim vratima od ostalih

Više od 10 predstavnika različitih evropskih klubova pratilo ga je na derbiju

28.12.2023. 11:08
  • Podeli:
Fudbaleri Crvene zvezde-651dba7677605.webp Foto: AP Photo/Darko Vojinovic/Tanjug

Prvi čovek kluba Zvezdan Terzić najavio je na kraju polusezone odlazak određenog broja igrača u januaru. Jedan od razloga je, kako ističe, velika konkurencija.

Petorici igrača ističe ugovor narednog leta, to su rezervni golman Zoran Popović, zatim trojac defanzivaca Aleksandar Dragović, Naser Điga i Nemanja Milunović, kao i Aleksandar Katai, za koga je novi trener Vladan Milojević rekao da je sigurica u njegovom sastavu, osim ako on sam ne želi da ode sa "Marakane".

Ponude stižu za Bukarija

Međutim, kako piše "Sportski žurnal", prema informacijama koje stižu iz Ljutice Bogdana, najbliži odlasku već ove zime je Osman Bukari.

Reprezentativac Gane je i prošle sezone snažno privukao pažnju na sebe, a posle odličnih igara i ozbiljnog učinka u Ligi šampiona (dva gola i dve asistencije), biće pravo malo čudo ukoliko brzonogi napadač ne bude prodat u predstojećem prelaznom roku.

Na poslednjem večitom derbiju Bukarija je pratilo više od 10 predstavnika različitih evropskih klubova, interesovanje je veliko i ostaje da se vidi za koliko novca će otići.

Nezvanično, cena bi vrlo lako mogla da bude veća od deset miliona evra.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()