Terzić posle žreba za LŠ: Moglo je i bolje i gore, Zvezda mora biti spremna da dobije Siti na Marakani

Generalni direktor kluba veruje u svoj tim

31.08.2023. 20:06
  • Podeli:
Zvezdan Terzić_Crvena zvezda_Foto Tanjug_Miloš Milivojević-64903a61b3b9e.webp Foto: Tanjug / Miloš Milivojević

Fudbaleri Crvene zvezdesu dobili svoje rivale u grupnoj fazi Lige šampiona, a žreb ih nije baš mazio. 

Oni će imati pravu "grupu smrti", pošto će im rivali biti ekipe Mančester siti, RB Lajpcig i Jang Bojs.

Posle žreba, svoje impresije je izneo i generalni direktor kluba, Zvezdan Terzić, koji je rekao da je moglo biti i bolje, ali i gore.

"Pa dobro želim da izrazim zadovoljstvo što je Zvezda prisutna, što je deo ovog društva na velikoj sceni i što vidim sve ove klubove oko nas. Naravno, to je rezultat dobrog rada i dobrog rezultata u poslednjih sedam godina, nadam se da će se nastaviti. Sad pričam s Figom, pitao me kako sam zadovoljan, ja objašnjavam, kaže on "nisi birao i uvek je moglo gore". Tako treba komentarisati i ovu grupu, dobili smo najtežeg mogućeg rivala, Siti, najbolja ekipa u poslednjih 10 godina na planeti, aktuelni šampion Evrope. Dobili smo iz četvrtog dobrog protivnika, igrali smo pre par godina i tu je šest bodova u igri. Lajpcig nije atraktivan, ali je jako dobar. Mogli smo bolje, mogli smo gore, ali ako želimo deo ovog društva, Zvezda mora da bude spremna da pobedi svaki tim, pa i Siti kad dođe na Marakanu, bez obzira na njih, tim, trenera, igrače. Zvezda na Marakani ne treba da respektuje nikoga, treba da idemo na pobedu,, imamo dobre šanse, potrebno je sreće dosta, ali mislim da imamo realne šanse da na proleće igramo prolećne utakmice, videćemo da li Lige šampiona ili LE. Ali se nadam borbi za drugo ili treće mesto", rekao je Terzić.

Otkrio je i kakav bi žreb voleo da bude.

"Najviše bih voleo da 19. septembra prva utakmica bude na Marakani protiv JangBojsa, da pobedimo, krenemo s tri boda, da podignemo samopouzdanje, da imamo dobru klimu", rekao je on.

Do kraja prelaznog roka je ostalo još malo, a Terzić kaže da Zvezda radi na tome.

"Ja sam rekao, imamo dobar tim, oformljen, radili smo teško ova dva meseca, imamo poverenja u igrače, ovde se zahuktava u poslednjim danima, satima, imamo želje, imamo razgovora sa mnogim igračima, svesni smo da bi trebalo da pojačamo u tri linije, sa tri igrača, ali nećemo žuriti po svaku cenu, trošiti novac, uradićemo ono, ako dođe dobar igrač, dobar igrač koji pravi razliku u LŠ, on puno košta, privodimo razgovore sa nekim igračima, videćemo, procenićemo, domaćinski ćemo se odnositi. Svašta je moguće u tri-četiri dana", ističe generalni direktor kluba.

Istakao je da neće niko otići iz kluba.

"Ne, niko ne može da ode iz Crvene zvezde", jasan je Terzić.

Dosta velik novac sleduje Crvenoj zvezdi od Lige šampiona.

"Pa mi kad pričamo o dovođenju igrača ne da uzmemo bod više, već dugoročno gledamo, moramo biti šampioni, u avgustu imamo samo plejof za Ligu šampiona, imamo šansu za Ligu šampiona, startuje trogodišnji ciklus, sa uvećanim prihodima, sada dovođenje igrača, ugiravanje jeste investicija za narednu sezonu", kaže on.

A kao i do sada, nije želeo o imenima s kojima se pregovara.

"Nikad ne govorim imena o igračima koje nismo potpisali", zaključio je Zvezdan Terzić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()