Terzić prezadovoljan: Zvezda je sinonim za efikasan fudbal

Rekao sam da će navijači biti svedoci stvaranja jedne nove, moćne, evropske Crvene zvezde, kaže prvi čovek kluba

27.07.2023. 10:23
  • Podeli:
Zvezdan Terzić-64c225fcb43c1.webp Foto: FK Crvena zvezda

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je posle utakmice sa Fjorentinom da je ekipa uradila sve ono što je najavljeni pre šest meseci.

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su savladali italijansku Fjorentinu sa 5:0 (5:0) u prijateljskom meču, koji je šampionu Srbije poslužio kao generalna proba pred start nove sezone.

"Drago mi je što je skoro 40.000 zvezdaša imalo priliku da uživa u fudbalskoj rapsodiji Crvene zvezde. Fjorentinu, koja je prošle sezone igrala finale Lige konferencija i koja spada među najbolje klubove u Italiji, smo, ne samo pobedili sa 5:0, nego smo je u potpunosti nadigrali, a rezultat je mogao da bude i ubedljiviji. Rekao sam da hoću hrabru i napadačku Crvenu zvezdu, koja ne respektuje nijednog protivnika. Volim da vidim da Zvezda igra napadački, da deluje nadmoćno u odnosu na  kvalitetnog rivala, da smo brži, snažniji, fudbalski potkovaniji", istakao je Terzić za klupski sajt.


Veruje da će u nedelju protiv Vojvodine biti još više navijača na stadionu "Rajko Mitić".

"Sve ono što smo najavili pre šest meseci, to smo i uradili. Rekao sam da će navijači biti svedoci stvaranja jedne nove, moćne, evropske Crvene zvezde. Verujem da će u nedelju od 20 časova na otvaranju sezone protiv Vojvodine, biti još više navijača. Zvezda je sinonim za efikasan fudbal i mislim da je to ono što svakom zvezdašu prija da čuje. Još jednom pozivam sve navijače da što pre kupe sezonske „Premijum“ ulaznice dok ih još ima, biće mnogo razloga za radost i sreću ove sezone", zaključio je Terzić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()