Teška povreda Davida Alabe, Anćeloti na mukama: Nikada u karijeri ovo nisam imao

Povređen Tibo Kurtoa poslao poruku saigraču i prijatelju

18.12.2023. 08:36
  • Podeli:
David Alaba povreda-657ff661cf015.webp Foto: AP Photo/Pablo Garcia/Tanjug

Još jedan igrač Real Madrida je van stroja. Ukupno treći sa istom povredom. 

David Alaba je, na meču sa Viljarealom, pokidao prednje ukrštene ligamente kolena i uz pomoć lekara iznet je sa terena. Španski tim je iz istog razloga, ove sezone, ostao bez Militaoa i Kurtoisa

Trener Karlo Anćeloti priznaje da se nikada u karijeri nije sreo sa situacijom da istovremeno ima trojicu igrača dugo van terena.

"Nisam razgovarao sa njim. U medicinskom izveštaju piše da ima kritičnu povredu. Šteta, veoma smo tužni jer je još jedan igrač pao", rekao je italijanski trener i nastavio. "Nikada nisam imao tri povređena igrača za nekoliko meseci. Ono što tim treba da uradi je da izdrži ove neprilike. Uradili smo više nego što su ljudi očekivali. Uprkos problemima, ovaj tim izdržava. Videćemo u narednih nekoliko meseci šta može da se uradi".

Poruka podrške od Kurtoa

Golman Tibo Kurtoa, jedan od trojice igrača Real Madrida sa povredom ukrštenih ligamenata kolena, poslao je poruku podrške Alabi.

"Veoma mi je žao Davida Alabe, ali uveren sam da će znati da nađete snagu da se uskoro vrati na teren. Biću tu, prijatelju", napisao je Kurtoa, koji u avgustu pokidao prednje ukrštene ligamente. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()