Teške reči i tenzije u svlačionici Crvene zvezde: Sukob Borjana i Stankovića

Remi sa Radnikom aktivirao je bombu nezadovoljstva u crveno-belom timu

16.12.2021. 16:20
  • Podeli:
Milan Borjan foto Pixell Foto PixsellBane T. StojanovicATAImages.jpg Foto: Pixsell/Bane T. Stojanovic/ATAImages

Šta se događalo u zvezdinoj svlačionici posle remija sa Radnikom, ostaće misterija. Za sada. 

Po društvenim mrežama danima se piše kako je "došlo do tuče između trenera crveno belih Dejana Stankovića i golmana Milana Borjana". Mediji su, do danas, ignorisali ovu informaciju, što ne znači da je sve bilo mirno u ta četiri zida.

Ono što se zna, zvanično, jeste da je Zvezda igrala loše, da zaostaje pet bodova za Partizanom i da se okreće meču protiv TSC. O događanjima u, famoznoj, svlačionici ni reči.

Prema saznanjima Una TV, sukob se zaista dogodio i glavni akteri su bili Stanković i Borjan. Tuče, kako tvrdi naš izvor, nije bilo, ali je bilo "izuzetno napeto, na ivici fizičkog obračuna". 

"Povod" za incident je, po istom izvoru, dug kluba od 900.000 evra prema Milošu Degeneku. Tačnije, duguju mu se dve godišnje plate, premije, ali i novac od prelaska u Zvezdu. Degenaka, kako saznajemo, zbog tih dugovanja nema u timu nekoliko meseci, navodno, odlukom uprave kluba.

"Stanković im je kao odgovor rekao da to pitanje moraju da adresiraju na rukovodstvo kluba i da se on takvim pitanjima ne bavi", priča nam izvor blizak Crvenoj zvezdi. "Borjan mu je, kao kapiten, rekao kako da igrači već mesecima traže da klub ispuni obaveze prema Degeneku kao i da smatraju da je Milošu mesto u timu, a ne na klupi. Posle toga je trener reagovao povišenim tonom. Borjan mu je uzvratio istom merom. Sve se završilo za nekoliko minuta, nakon čega je Stanković napustio svlačionicu lupivši vratima od čega se zatresla cela svlačionica".

Borjan je, očekivano, izjavio nije bilo incidenata u svlačionici, već da je samo trener rekao šta je imao i potom otišao. Međutim, pred utakmicu sa TSC Borjan se posle treninga požalio da ga bole leđa pa je odlučeno da proputsi poslednji meč u jesenjem delu sezone.

Da se stvari "peglaju" vidi se i u izveštaju sa terena. Zajedničke fotografije Borjana i Stankovića, na stadionu u Bačkoj Topoli pred utakicu Zvezda - TSC objavljene su na tviter profilu kluba uz naslov: I kad je teško - uvek zajedno. 

I kad je teško - uvek zajedno!

Uprkos povredi, kapiten Milan Borjan je uz ekipu u Bačkoj Topoli.

🔴⚪#fkcz pic.twitter.com/1sRcie35SA

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) December 16, 2021

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()