Teški dani za Sampdoriju: VAR "uzeo" pobedu, Stanković i igrači ljuti

Uvek smo bili tihi, ali sada smo umorni i besni, rekao je predsednik kluba Marko Lana

17.01.2023. 11:45
  • Podeli:
Dejan Stankovic-63c6770a5e711.webp Foto: Profimedia

Samdorija se bori za opstanak u Seriji A i smatra se nadigranom. Ne od Empolija, protiv kog je igrala u ponedeljak, nego od sudija na terenu i onih koji su sedeli u VAR sobi.  

Naime Empoli je kod kuće uzeo tri boda i slavio sa 1:0, ali je gostima iz Đenove poništen gol u 100. minutu, koji je postigao Omar Kuli. U finišu meča iz VAR sobe signalizirano je da je Gabijadini pre toga igrao rukom, što je uslovilo da gol bude nevažeći. Međutim, kada su svi iz Sampdorije u tom slučaju tražili penal, jer su smatrali da je Gabijadini sapleten u kaznenom prostoru pre igranja rukom, niko ih nije konstatovao. 

Fudbaleri Sampdorije i trener Dejan Stanković nisu krili frustraciju posle poslednjeg zvižduka. Burno su reagovali, a kako navode italijanski mediji, trener posle utakmice nije došao na konferenciji za medije, a novinarima se obratio predsednik kluba Marko Lana, koji je takođe bio besan na sudiju.

"Igrači su besni i umorni. Želim da im čestitam jer su igrali sjajnu utakmicu. Ovo je još jedna diskutabilna odluka protiv nas. Uvek smo bili tihi, ali sada smo umorni i besni, jer su momci izuzetno posvećeni i rade sjajan posao. Videti da je sve to protraćeno zbog sporne odluke mnogo boli. Igramo svaki meč za svoj život. Momci su bili besni u tunelu. Ubeđeni su da mogu da izbore opstanak, ali sav trud postaje težak ako sudije donose odluke protiv nas. Tim je pokazao da smo živi, ali povratak kući bez bodova je razočaravajuć", rekao je prvi čovek kluba.

Sampdorija će u sledećem kolu u nedelju od 12.30 igrati protiv Udinezea. Klub iz Đenove trenutno je na 19. mestu, u zoni ispadanja, sa 9 bodova, 7 manje od Sasuola koji je u sigurnoj zoni.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()