Tinejdžer Endrik Felipe potpisao ugovor sa Real Madridom

Palmeiras, klub u kom je mladi Brazilac ponikao, sleduje 60 miliona evra na ime obeštećenja

16.12.2022. 09:21
  • Podeli:
endrik Felipe1-639c2a72e9820.webp Foto: Profimedia

Brazilski fudbalski tinejdžer Endrik Felipe potpisao je trogodišnji ugovor sa Real Madridom, saopštio je španski klub na zvaničnom sajtu.

Prema nezvaničnim informacijama, Real je za 16-godišnjeg Endrikea brazilskom klubu Palmeiras platio 40 miliona evra, a još 20 miliona evra sleduje kroz potencijalne bonuse. Mladi napadač će se priključiti klubu iz Madrida nakon proslave punoletstva, na leto 2024. godine.

Do sada je Endrike u seniorskoj konkurenciji igrao samo za Palmeiras, za koji je u tekućoj sezoni postigao tri gola na sedam utakmica.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()