Tonali ima podršku Njukasla: Engleski klub stao uz Italijana i njegovu porodicu

Teška situacija za klub, reprezentaciju i mladog igrača

19.10.2023. 14:17
  • Podeli:
Sandro Tonali-64a7ee358c34f.webp Foto: AP Photo/Raed Krishan/Tanjug

Njukasl je prvi put javno rekao da je njihov igrač Sandro Tonali (23) pod istragom italijanskog tužilaštva i Fudbalskog saveza Italije (FIGC) zbog klađenja na utakmice i naglasio da njemu i njegovoj porodici daje podršku.

Tonali je nedavno zajedno sa saigračime iz reprezentacije Italije Nikolom Zaniolom napustio pripreme Azura zbog optužbi za klađenje. Tonali i Zaniolo nisu igrali za nacionalni tim u mečevima kvalifikacija za EP 2024. protiv Malte (4:0) i Engleske (1:3).

"Tonali i njegova porodica će nastaviti da dobijaju punu podršku kluba. Zbog procesa koji je u toku, Sandro i Njukasl neće davati komentare", saopštio je Njukasl.

U saopštenju Njukasla se ne navodi da li će italijanski fudbaler igrati za engleski klub dok traje istraga. On je pre nekoliko dana bio u Italiji na saslušanju povodom optužbi za klađenje.

Tonali je u letnjem prelaznom roku stigao u Njukasl iz Milana u transferu vrednom 55 miliona evra.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()