Totenhem dobio novog menadžera na četiri sezone

Prvi australijski trener stigao u klub iz Premijer lige

06.06.2023. 13:00
  • Podeli:
Fudbaleri Totenhema-647dc192c4b49.webp Foto: AP Photo/Jon Super/Tanjug

Dosadašnji menadžer Seltika Ejndž Postekoglu (57) imenovan je za novog menadžera Totenhema, saopštio je danas klub iz Londona.

Postekoglu je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Totenhemom, a prethodne dve sezone je vodio Seltik. On će Totenhem zvanično preuzeti 1. jula.

"Ejndž će doneti pobednički mentalitet, brz, napadački stil igre. Krasi ga jaka reputacija kada je reč o mladim igračima, a razume i koliko je akademija važna za razvoj prvog tima. Uzbuđeni smo što će nam se Ejndž pridružiti u sezoni koja je pred nama", izjavio je predsednik Totenhema Danijel Levi.

Postekoglu je sa Seltikom u prethodne dve sezone osvojio pet trofeja. On je tim iz Glazgova preuzeo 2021. godine, a pre toga je, između ostalih, vodio i Jokohamu, Melburn, Brizbejn, kao i reprezentaciju Australije.

Postekoglu je rođen u Grčkoj, a od 1970. godine živi u Australiji. On je prvi australijski trener koji je preuzeo klub iz Premijer lige.

Totenhem su ove sezone vodili Antonio Konte, Kristijan Stelini i Rajan Mejson. Londonski klub je sezonu završio tek na osmom mestu Premijer lige i nije izborio plasman u evropska takmičenja.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()