Totenhem i Bajern daleko od dogovora oko Kejna

Kapiten engleskog kluba još ne predaje traku nikome

14.07.2023. 10:00
  • Podeli:
Hari Kejn Totenhem-644844e2ef4f2.webp Foto: Profimedia

Predsednik Totenhema Danijel Levi sastao se sa izvršnim direktorom Bajerna Jan-Kristijanom Dresenom kako bi dogovorili prelazak kapitena londonskog fudbalskog kluba Harija Kejna u redove šampiona Bundeslige, prenosi "Skaj sports".

Britanski mediji podsećaju da je rukovodstvo Totenhema već odbilo ponude od 70 i 80 miliona evra za kapitena engleske reprezentacije.

Izvor blizak pregovorima Totenhema i Bajerna preneo je "Skaj sportsu" da predstavnicima dva kluba nisu postigli dogovor, a Kejn za sada ostaje član londonskog kluba. Takođe, navodi se da će pregovori biti nastavljeni.

Britanski mediji ističu da će Levi pokušati da ubedi Kejna da potpiše novi, poboljšani ugovor sa Totenhemom. On ima ugovor sa londonskim klubom do juna 2024. godine.

Kejn će biti u timu Totenhema, koji će otputovati na predsezonsku turneju po Australiji.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()