Toti o novoj devojci: Bio sam u depresiji zbog prevare i Noemi me je izvukla

Bilo je glasina i u prošlosti, i o njoj i o meni. To su zaista bile glasine. Sada sam našao dokaz i to je bila činjenica, rekao je Princ Rima

11.01.2023. 12:29
  • Podeli:
Noemi Bocci_Profimedia-63be6b44f3389.webp Foto: Profimedia

Frančesko Toti nedavno je fotografisan na plaži u Majamiju sa devojkom Noemi Boki, a društvo im je pravila njegova kćerka Šanel.

Par je svoju ljubav obelodanio prošle godine, ali su mesecima vezu ljubomorno čuvali od očiju javnosti, pa su retko mogli da se vide zajedno u javnosti. Čini se da su se, u poslednje vreme, malo opustili, pa su paparaci uspeli da "uhvate" zgodnu Noemi.

Podsetimo, Toti je u julu 2021. priznao da se razvodi, a posle brojnih spekulacija otkrio je da je do kraha braka došlo zbog prevare njegove žene. On je istakao da je Ilari, inače televizijska voditeljka, imala ne jednu, nego više afera, kao i da je dokaze za to pronašao u njenom telefonu.

"Bilo je glasina i u prošlosti, i o njoj i o meni. Ali, to su zaista bile samo glasine. Sada sam našao dokaz. To je bila činjenica. I to me je dovelo do depresije. Nisam više mogao da spavam. Pretvarao sam se da je sve u redu, ali to nisam više bio ja, bio sam neko sasvim drugi. Izvukao sam se iz toga zahvaljujući Noemi", ispričao je u septembru.

Nekadašnji kapiten Rome istakao je da je vezu sa Noemi započeo nakon Ilarinog neverstva: 

"Ranije smo bili prijatelji.  A kasnije je naš odnos prerastao u nešto više. Ilari je već izlazila sa drugim muškarcima pre nego što se rodila moja priča sa Noemi".

Ova Italijanka nije poznata široj javnosti, ali se kretala u višim krugovima društva. Diplomirala je biznis i bankarstvo na privatnom univerzitetu u Rimu. Strastveni je navijač Rome, ima 35 godina i bavi se cvetnim dekoracijama. Lepa plavuša bila je udata za Marija Kaučija, vlasnika niželigaškog kluba Tivoli, sa kojim ima i dvoje dece.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()