Toti pod istragom zbog pranja novca

Španski mediji prenose da je u pitanju razrađena operacija koja uključuje više fizičkih lica i lance kazina

09.01.2023. 09:03
  • Podeli:
Frančesko Toti-63bbca495f542.webp Foto: Profimedia

Bivši fudbaler Rome i reprezentativac Italije Frančesko Toti nalazi se pod istragom zbog pranja novca i sumnjivih transakcija, prenosi "Mundo deportivo".

Španski mediji prenose da je u pitanju razrađena operacija koja uključuje više fizičkih lica i lance kazina. Sporna je jedna od transakcija u vidu pozajmice od 80.000 evra jednoj penzionerki u gradu Ancio.

Prema "Mundo deportivo" ne radi se samo o jednoj transakciji, već o više njih koje dostižu milione dolara između Totija i njegovog prijatelja, a koje se mogu povezati sa operacijama u kockarnicama u Las Vegasu, Monte Karlu i Londonu.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()