Tragedija u Rusiji: Fudbaler pronađen mrtav na plaži

Policija traga za svedocima koji su ga videli na Čajki

09.11.2023. 10:37
  • Podeli:
Aleksej -654ca869a0b94.webp Foto: Федерация мини-футбола г. Казани

Ruski fudbaler Aleksej Lesin (30) pronađen je mrtav na plaži Čajki u Sočiju pod, još, nerazjašnjenim okolnosti. Na sebi je imao šorts, majicu i vetrovku, a na nogama patike.

Fudbaler koji je igrao za Lav, klub iz ruske Čuvaške republike, stigao je u Soči na fudbalsku utakmicu.

Za ruske medije oglasio se Lesinov otac Sergej i otkrio detalje istrage.

"Pregled je pokazao da je umro od gušenja. Udavio se, jednostavno rečeno. Istraga je otkrila da je, do tri sata posle ponoći, bio u karaoke baru sa ekipom. Kada se bar zatvorio krenuli su u drugi bar, ali moj sin nije mogao da uđe zbog kodeksa oblačenja jer je bio u šortsu. Saigrači su hteli da pozovu taksi koji bi ga odvezao kući, ali je on odbio i rekao da će ih sačekati. Otišao je u drugi bar, odakle je u pet sati viđen kako izlazi i kreće ka moru. Pronađen je oko osam sati. Postoji čak i snimak kako leži na obali. Kamere su po celoj obali, tamo bi trebalo sve da se vidi. Sa sobom je nosio ranac sa stvarima i dokumenta koji još nisu pronađeni", rekao je otac nesrećnog fudbalera.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()