"Transfer bomba" u Pančevu: Zoran Tošić stiže u Železničar?

Novi dobar posao Pančevaca

17.07.2024. 23:00
  • Podeli:
zoran tosic  Milos TesicATAImages-665f781a91ab3.webp Foto: Milos TesicATAImages

Železničar iz Pančeva je  završio dolaske dva bivša igrača Zvezde, Sekua Sanoga i Nemanje Milunovića, ali neće se tu zaustaviti.

Kako prenose mediji, dres ovog kluba trebalo bi da zaduži i bivši fudbaler Partizana i nekadašnji reprezentativac Srbije, Zoran Bambi Tošić.

Isti izvor navodi i da je bivši igrač CSKA iz Moskve, već danima u pregovorima, i da ukoliko ne dođe do nekog iznenađenja, sve bi trebalo da bude završeno u danima pred nama.

Pančevci bi tako kompletirali tim, koji će uz pomenute iskusne igrače, činiti uglavnom mladi fudbaleri.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()