Transfer bomba u Superligi Srbije: Vraća se Njegoš Petrović

Odbio ponudu Sevilje

15.01.2024. 18:21
  • Podeli:
fk crvena zvezda njegoš petrović M.M.ATAImages-659c0579d7c5c.webp Foto: M.M./ATAImages

Fudbalski klub Vojvodina i Njegoš Petrović postigli su dogovor i vezista će uskoro zadužiti opremu kluba sa Karađorđa, nezvanično saznaje Telegraf.

Talentovani vezista, koji je karijeru počeo u Radu, zatim igrao u Crvenoj zvezdi, a potom se preselio u špansku Granadu, odlučio je da se vrati u srpski fudbal i nakon razgovora sa čelnicima Vojvodine odlučio je da karijeru nastavi u "Srpskoj Atini".

Kako se nezvanično saznaje, Njegoš Petrović će narednih šest meseci igrati kao pozajmljen igrač Granade, a klubovi su postigli dogovor i oko otkupa na kraju sezone.

Njegoš je ove sezone u dresu Granade odigrao 11 utakmica, ali je uglavnom imao ulogu rezerviste, pa je odlučio da promeni sredinu.

Prema nezvaničnim informacijama ovog portala, za 24-godišnjeg fudbalera je bila zainteresovana i Sevilja, ali je Petrović odlučio da mu je najbolja opcija Vojvodina.

Podsetimo, Njegoš Petrović je u dresu Zvezde odigrao 87 utakmica i postigao 3 gola uz jednu asistenciju, u Radu je na 66 utakmica dao tri gola uz tri asistencije, dok je u Granadi odigrao ukupno 52 utakmice uz dve asistencije.

Prošao je i sve kategorije srpske reprezentacije, ali još nije debitovao za A tim. Njegova vrednost na Transfermarketu procenjuje se na dva miliona evra.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()