Trener Atalante opet napravio incident: Vređao publiku, pa pljunuo i udario direktora Fjorentine

Prvo se posvađao sa publikom, a potom fizički nasrnuo na Danijelea Pradea

18.04.2023. 13:58
  • Podeli:
Gian Piero Gasperini_foto_TW-643e41ed93843.webp Foto: Twitter/@Atalanta_BC

U poslednjoj utakmici 30. kola italijanske Serije A su u Firenci fudbaleri Fjorentine i Atalante remizirali rezultatom 1:1, a nakon susreta desio se veliki incident.

U glavnoj ulozi je bio trener Atalante Đan Pjero Gasperini koji je napravio drugi incident u rasponu od 50-ak dana. Pretposlednjeg dana februara sendvičem iz automobila gađao navijače Milana, posle poraza u gostima rezultatom 2:0, iskusni 65-godišnji trener je u utorak je otišao korak dalje i napravio skandal na stadionu.

Najpre se posvađao sa publikom, a potom fizički nasrnuo na sportskog direktora Fjorentine Danijelea Pradea.

"Trener Atalante Gasperini je na kraju utakmice bio besan na navijače Fjorentine, kao i na rukovodstvo ovog kluba. 'Rasistička publika' i 'Vi ste lopovi', bile su reči koje je Gasperini izgovorio. To nije bilo sve. On je takođe pljunuo i udario sportskog direktora Pradea", naveo je novinar "Republike" Mateo Dovelini koji je dodao da je sve to vidio svojim očima.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()