Trener Barselone Ćavi suspendovan: Vraća se na El klasiko

Novčanu sumu moraju da plate i trener i klub

21.03.2024. 15:24
  • Podeli:
Ćavi Ernandez-65fc42df6644e.webp Foto: AP Photo/Bernat Armangue/Tanjug

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Španije (RFEF) suspendovala je trenera Barselone Ćavija Ernandeza na dva meča i novčano kaznila sa 600 evra zbog isključenja na meču 29. kola La Lige protiv madridskog Atletika, prenosi španski Sport.

Barselona je 17. marta u Madridu pobedila Atletiko 3:0, a Ćavi je isključen u finišu prvog poluvremena.

Španski mediji navode da Ćavi neće voditi Barselonu na mečevima protiv Las Palmasa i Kadiza, ali će biti na klupi katalonskog kluba na utakmici sa Realom, koja je na programu 21. aprila u Madridu.

Takođe, ističe se da će Barselona zbog isključenja Ćavija morati da plati novčanu kaznu od 700 evra.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()