Trener Flamenga pretukao igrača u svlačionici: Džaba izvinjenja

Neka Bog oprosti osobi koja misli, da u 2023. godini fizička agresija može da reši bilo kakav problem, napisao je Pedro

04.08.2023. 11:13
  • Podeli:
Pedro-64ccc125b6c01.webp Foto: Profimedia

Sport sve manje liči na sport. Sve su učestalije vesti, koje stižu sa svih strana sveta, da je u nekom timu neko izmakao kontroli i tukao, zlostavljao, maltretirao nekoga. 

Poslednja takva vest stiže iz Južne Amerike, tačnije iz redova aktuelnog prvaka Južne Amerike - ekipe Flamenga. Kondicioni trener je pretukao igrača Pedra, uoči meča osmine finala Kopa Libertadores.

Kako navode brazilski mediji, sukob se dogodio posle utakmice sa Atletiko Mineirom, kada je Pedro odbio naredbu trenera Žorgea Sampaolija da uđe u igru u drugom poluvremenu. Kondicioni trener Pablo Fernandez bio je besan zbog toga i izgubio je kontrolu nad svojim ponašanjem, pa je u svlačionici udario tri šamara Pedru, uz udarac pesnicom u glavu.

Iako je uputio javno izvinjenje, kondicioni trener tima je dobio otkaz, a fudbaler dan kasnije nije došao na trening uz objašnjenje da ga boli zub.

"Mogao bih da pričam ovde o tome kako sam dobio samo po nekoliko minuta na poslednjih nekoliko utakmica, ali ono što se desilo je mnogo ozbiljnije od bilo čega što se dešava na terenu. Plašljivo i bez ikakvog razloga, napadnut sam. Kondicioni trener me udario u lice, a taj fizički napad je presedan i nadmašuje svu psihičku torturu koju sam trpeo u poslednjih neoliko sedmica", napisao je Pedro na svom Instagram profilu i nastavio:

"Neko ko misli da ima pravo da napdne drugu osobu ne zaslužuje nikada više poštovanje. Prošao sam kroz mnogo izazova u Flamengu, ali ništa ne može da se meri sa ovim bezobrazlukom. Neka Bog oprosti osobi koja misli, da u 2023. godini fizička agresija može da reši bilo kakav problem. Hvala Bogu na lekcijama, a ja ću okrenuti drugi obraz. Tata i mama, hvala vam na obrazovanju koje ste mi priuštili."

Trener Sampaoli, iako je dobio mnoštvo pitanja novinara, govorio je kako je to tema koja će se rešiti u krugu kluba i "iza zatvorenih vrata", a da je on uvek na strani "svojih igrača".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()