Trener Jang Bojsa uprkos izostancima: Znamo dobro šta nam znači pobeda

Meč u Beogradu nam je dao snagu, videli smo da smo jednaki, kaže trener ekipe iz Berna

27.11.2023. 16:09
  • Podeli:
Zvezda Jang Bojs-651dd3a586ea2.webp Foto: Jadranka Ilić/Tanjug

Jang Bojs se uprkos kadrovskim probelmima, odnosno izostankom šetorice prvotimaca, ne prdaje protiv Crvene zvezde. Njihov trener Rafael Viki naglašava da je dobro proučio tim srpskog šampiona i da će tražiti svoju šansu pred domaćom publikom, u 5. kolu, za oba tima odlučujućem meču Lige šampiona

"Teško je reći pred utakmicu šta drugi trener namerava. Jasno je da ne znamo njihove planove. Međutim, znamo dobro šta nam znači pobeda. Očekujem ofanzivnog protivnika, da krenu u napad i bude atraktivna utakmica. Ja se koncentrišem na sebe i naš pristup", rekao je Viki.

On ne potcenjuje snagu Crvene zvezde za koju kaže da ima dosta potencijala u napadu.

"Taj meč u Beogradu nam je dao snagu, videli smo da smo jednaki. Stvorili smo nekoliko dobrih šansi. Želimo da uđemo u meč sa tim pristupom, da možemo da uradimo nešto veliko. Ovo nam je sjajna prilika da igramo u Evropi i naredne godine. Ipak, znamo da protivnik ima jak tim sa dosta ofanzivnog potencijala".

Uvertira za meč sa šampionom Srbije nije bila dobra pošto je Jang Bojs u prvenstvu Švajcarske poražen od Ciriha sa 3:1.

"Bilo je mnogo pojedinačnih grešaka. Analizirali smo igru protivnika, ali sada je nova priča i moramo da budemo fokusirani na meč sa Crvenom zvezdom i okrenemo novu stranicu. Plan je da maksimalno iskoristimo naše prednosti, idemo snažno u napad".

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()