Trener Nordsjelanda pred Partizan: Deset puta da igramo s njima, ne bismo ih opet ubedljivo dobili

Trening u Humskoj 1 odrađen

30.08.2023. 20:40
  • Podeli:
Nordsjiland Partizan_Ritzau Scanpix AP Tanjug-64e79bf7d542d.webp Foto: Ritzau Scanpix / AP / Tanjug

Trener fudbalera danskog Nordsjelanda rekao je da će njegov tim najozbiljnije pristupiti revanšu protiv Partizana u plej-ofu Lige konferencija, uprkos tome što je u prvom meču slavio sa ubedljivih 5:0.

Gosti su odradili prvi trening po dolasku u Beograd i tom prilikom trener Nordsjelanda Johanes Hof Torup se osvrnuo na prethodnu utakmicu i dao očekivanja za narednu.

"Nismo očekivali pobedu od 5:0 u prvom meču. Uprkos rezultatu, videlo se da Partizan poseduje određen kvalitet. Kada bi igrali još deset puta, sumnjam da bismo dobili sa tolikom razlikom", rekao je Torup i dodao:

"Ozbiljno shvatamo revanš. Imamo raspored sa dve utakmice nedeljno, moramo da odmaramo pojedine igrače. Bitno je da dobro otvorimo meč i pokažemo spremnost da na gostujućem terenu odigramo na potrebnom nivou", kazao je on.

Osvrnuo se na navijače i očekivanja od atmosfere.

"Očekujemo da navijači popune dozvoljena mesta na stadionu, ali ne previše. Znamo da ovde fudbal ljudima znači mnogo, i predstojeći duel će biti dobar test da prikažemo naš karakter", zaključio je strateg,

Revanš meč između Partizana i Nordsjelanda igra se u četvrtak od 21.00.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()