Trener Vest Hema: Da sam umeo radovao bih se u stilu Žozea Murinja

Nijedan igrač u timu, nikada ranije, nije osvojio evro pehar, kaže Dejvid Mojes

08.06.2023. 11:21
  • Podeli:
Dejvid Mojes-64819c68a39f8.webp Foto: AP Photo/Petr David Josek/Tanjug

Menadžer fudbalera Vest Hema Dejvid Mojes izjavio je nakon osvajanja Lige konferencija da su prethodne dve godine bile neverovatno putovanje za londonski klub, prenosi "Skajsport".

Fudbaleri Vest Hema osvojili su Ligu konferencija, pošto su u finalu u Pragu savladali Fjorentinu 2:1 (0:0).

Junak trijumfa londonskog tima bio je Džerod Boven, koji je u 90. minutu posle sjajnog kontranapada i asistencije Lukasa Pakete postigao pobedonosni gol.

"Kada je Boven krenuo u kontru išao sam ka aut liniji. Ako će neko dati gol, onda je to Džerod, mislio sam. Kada je uzeo loptu, pomislio sam, ovo je trenutak, Džerod će to uraditi. Bio sam na pola puta, nisam mogao da uradim potpuno u stilu Žozea Murinja jer ja ne mogu da ukližem na kolenima, a i trava je bila prilično suva. Tako da sam se uplašio da ću pasti na stomak. Zato sam samo potrčao", istakao je Mojes.

Dodaje da je osvajanje trofeja velika stvar za ceo londonski klub.

"Poslednje dve godine u Evropi bile su neverovatno putovanje za Vest Hem. Prošle godine smo prošli grupu i stigli u polufinale. Ove godine smo ostali neporaženi. Niko nije osvojio finale od igrača, tako da je bilo sjajno uraditi ovako nešto u Evropi", zaključio je Mojes.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()