Trener Vojvodine pred meč sa Napretkom: Hoćemo pobedu i povratak u formu

Novosađani u nedelju od 19.30 u Bačkoj Topoli dočekuju Kruševljane u šestom kolu Superlige

23.08.2024. 19:19
  • Podeli:
vojvodina-66accd6d2e7db.webp Foto: TANJUG/ NENAD MIHAJLOVIĆ

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović izjavio je da je njegovoj ekipi neophodna pobeda u duelu sa Napretkom kako bi se vratila u formu.

Novosađani u nedelju od 19.30 u Bačkoj Topoli dočekuju Kruševljane u šestom kolu Superlige.

 "U poslednjih mesec dana imali smo osam utakmica, ritam je bio ubitačan, što je uticalo na to da u poslednjoj nismo bili sveži i nismo bili na svom nivou. Očekuje nas težak meč, igramo protiv kompaktnog rivala, koji je u prvom kolu protiv Partizana pokazao da može da bude nezgodan. Imaju individualce kao što su Bastajić i Karaklajić na koje treba da obratimo pažnju", istakao je Bandović na konferenciji za medije.

Ovu nedelju iskoristili smo da se osvežimo i da se vrate Radulović i Poletanović, koji su trenirali redovno. Iskoristio bih priliku da se zahvalim Careviću i Jeličiću i želim im sve najbolje u daljoj karijeri, dodao je Bandović.

On je istakao da je Vojvodina igrala dobro i u prethodnom periodu kada su izostali rezultati i da se nada da će se vratiti na pobednički kolosek.

"Jedna dobra igra i dobar rezultat će nam pomoći za naredni period. Mislim i dalje da smo igrali dobro, iako znam da navijači i ljudi oko kluba ističu da su rezultati izostali. Imali smo teške utakmice, pokazali smo dosta dobrih stvari, verujem u ove momke i ovu igru i smatram da treba da nastavimo ovim putem. Moraš da imaš dobar stomak da izdržiš sve ovo, da zadržimo i atmosferu i igru i da preuzmemo odgovornost, šta možemo bolje, kao što je realizacija. Nemoguće je da pravimo toliko šansi, a da se ne vrati".

Svi smo želeli mnogo, videli smo da možemo, te utakmice u Evropi su pokazale da umemo da se takmičimo i u tom dvomeču sa Mariborom smo po igri zaslužili da prođemo i to nas je možda emotivno koštalo, priznao je trener Novosađana.

"Videli smo i neke druge velike evropske ekipe koje prosipaju bodove u ovom periodu, nije lako igrati na dva fronta. To nisu izgovori, preuzimam odgovornost, jer sam ja selektirao i birao ekipu. Verujem da će doći sve na svoje mesto, da ostanemo ujedinjeni i kompaktni i na terenu i van terena", poručio je Bandović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()