"Tri boda, za mene je ova utakmica gotova": Duljaj zadovoljan posle teškog gostovanja Voždovcu

Fudbaleri Partizana pobedili su danas na gostovanju ekipu Voždovca sa 3:2 (1:0) u meču 28. kola Supelige Srbije

03.04.2024. 20:31
  • Podeli:
igor duljaj, 3 april 2024 - foto Dusan Milenkovic ATAImages-660d9f9d8292a.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je nakon meča sa ekipom Voždovca, da je njegov tim uspeo da se vrati tokom utakmice i pobedi na kraju.

Fudbaleri Partizana pobedili su danas na gostovanju ekipu Voždovca sa 3:2 (1:0) u meču 28. kola Supelige Srbije.

"Prvo da čestitam ekipi Voždovca. Igrali su odlično, otvoren fudbal. Mlada ekipa, mlad trener. Nisu imali pritisak koji mi imamo. Pet golova, publika je imala šta da vidi. Teško je vratiti se. Ovo nam se dešavalo prošle godine. Čestitam timu, uspeli smo da se vratimo. Ne smem da zatvorim oči na greške koje nam se dešavaju u odbrani. Sve je to normalno. Imamo mladog Kovačevića koji će nastaviti da raste. Tri boda. Za mene je ova utakmica gotova", istakao je Duljaj za TV Arena Sport

Da podsetimo, Partizan je dva puta vodio, Voždovac dva puta stizao do izjednačenja, a trijumf gostima je nestvarnim golom doneo Aranđel Stojković u drugom minutu zaustavnog vremena.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()