TSC doveo pojačanje iz Zvezde: Mladi reprezentativac u Bačkoj Topoli

Put ga za dve sezone vodio ka severu Srbije, stigao je blizu granice

27.06.2023. 16:04
  • Podeli:
Petar Stanić-649ae9c9e656d.webp Foto: Tviter/FKTSC

Dosadašnji fudbaler Crvene zvezde Petar Stanić (21) potpisao je ugovor sa ekipom TSC, saopštio je klub iz Bačke Topole na svom zvaničnom Tviter nalogu.

TSC je na društvenim mrežama poželeo dobrodošlicu mladom ofanzivnom veznom igraču.

Stanić je u Crvenu zvezdu stigao 2021. godine iz pančevačkog Železničara, a prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Spartaku iz Subotice.

Za mladu reprezentaciju Srbije odigrao je tri utakmice.

TSC je prošle sezone osvojio drugo mesto u Superligi Srbije, a igraće u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()